1396-07-03 10:47
1029
0
44493
محمدی مهر دبیر مجمع رهروان امر به معروف گلستان :

عده ای در استان ما را از انجام امر به معروف و نهی از منکر نهی می کنند / چرا گلستان باید حیاط خلوت مجرمان بقیه استانها باشد

دبیر مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر گلستان گفت : کار بجایی رسیده است که در مرکز استان گلستان ، عده ای ما را از انجام امر به معروف و نهی از منکر ، نهی می کنند ولی تجربه عملی 2 ساله ما بخوبی نشان داد که باید تذکر زبانی داد .

به گزارش گلستان ما ؛  حجه الاسلام و المسلمین دکتر محمدی مهر دبیر مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر گلستان در همایش بزرگ آمرین به معروف و ناهیان از منکر استان در روز چهارم ماه محرم در تالار فخرالدین اسعد گرگانی گفت : امروز از جمله مسئولیت های مهم آحاد مردم در همه اقشار ، کمک در اصلاح امورات و مناسبات کشور و جامعه است .

محمدی مهر افزود : باید یک امت برای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل بشود زیرا این کار و فریضه بزرگ الهی تعطیل بردار نیست و در مسیر اجرای امر به معروف و نهی از منکر در استان ، خیلی ناملایمات دیدیم و حرف و تهمت شنیدیم .

وی تصریح کرد : کار بجایی رسیده است که در مرکز استان گلستان ، عده ای ما را از انجام امر به معروف و نهی از منکر ، نهی می کنند ولی تجربه عملی 2 ساله ما بخوبی نشان داد که باید تذکر زبانی داد و کار را جدی پیگیری کرد که نتایج بسیار خوبی بدنبال داشته است .

دبیر مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان گلستان خاطرنشان کرد : البته کار اشکالاتی هم داشته که اصلاح گردیده است ولی هدف از تشکیل این همایش در آغاز ماه محرم و ایام هفته دفاع مقدس و دهه امر به معروف و نهی از منکر این بود که گفته شود محبت به امام حسین(ع) لازم است ولی کافی نیست باید با تبعیت از آن امام شهید در راستای تحقق امر به معروف و نهی از منکر گام برداریم تا کار را کامل کنیم .

محمدی مهر عنوان کرد : مقام و مسئولیت هیچ کسی در هر سطح و جایگاهی ، مانع از انجام این فریضه بزرگ الهی توسط او نمی شود از بالاترین مقامات و مدیران مسئول در استان گرفته تا زنان خانه دار در منازل .

وی تاکید کرد : چرا در شهر گرگان با 1000 شهید و 1000 روحانی و طلبه و 2000 پیشکسوت ایثار و شهادت و مملو از جوانان انقلابی ، مجرمان و خلافکاران از استان های دیگر اینجا را حیاط خلوت خود برای ارتکاب انواع گناهان کنند . به روشنی مشخص شده است بخشی از جرائم و تخلفات و ابتذال در گرگان توسط همین مجرمان از بقیه استانها صورت می گیرد .

این روحانی گلستانی اضافه کرد : آیا نباید احیا و تقویت غیرت ، عفت و حیا در کشور و جامعه انجام بشود . چه کسی و یا چه کسانی مسئول صیانت از عفاف و حجاب و احیاء و حفظ غیرت و عفت و حیا هستند ، چرا دشمن در میان انواع انحرافات و آلودگی ها ، روی ایجاد و ترویج ابتذال و فساد اخلاقی انگشت گذاشته است ، زیرا دشمنان تجارب زیادی دارند که با ترویج بی بند و باری و ابتذال ، جوامع را به انحطاط و قهقهرا می کشانند .

نویسنده خبر : مهدی عموزاد

انتهای پیام /

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.